logo_small
Cos0

Cum sa alegi cel mai bun vibrator pentru masaj (magic wand)

Sa incepem cu inceputul. Cum a devenit un produs destinat masajului cel mai bine vandut vibrator din lume? Totul a inceput cu “Hitachi Magic Wand”.

Anul era 1968, iar Statele Unite erau in pragul unei revolutii sexuale ce contesta valorile traditionale si conservatoare ale vremurilor, pe langa cursa spatiala si asasinarea lui Robert Kennedy, era intr-adevar o perioada tumultoasa.

In contextul acesta, pe piata Americana si-a facut aparatia un produs ce urma sa devina iconic pentru acea perioada, cat si pe viitor, ma refer desigur, la aparatul de masaj “Hitachi Magic Wand”.

In anii ce au urmat acesta a acaparat piata mondiala, fiind promovat ca fiind un aparat de masaj personal in magazinele mari si in farmacii, dar in mare parte era folosit pe post de vibrator. Magic Wand este echipat cu doua viteze(6000 de vibratii pe minut, respectiv 500 de vibratii pe minut), nu rezista la apa si tinde sa se supraincalzeasca in timpul sesiunilor mai lungi. Intr-adevar a fost depasit din punct de vedere tehnic de aparate mult mai moderne, dar ramane un obiect de referinta si valoare istorica inestimabila, iar la acea vreme, puterea vibratiilor sale era neegalata, devenind astfel Cadillac-ul jucariilor sexuale.

Hitachi nu au avut foarte multe de adaugat in legatura cu produsul, in ceea ce ii priveste “Magic Wand” este inca un aparat de masaj personal, cel putin asa sustine compania ce a revolutionat neintentionat piata jucariilor sexuale.

Hitachi inca se ocupa cu fabricarea lui, dar numele companiei nu mai figureaza pe branding-ul produsului.

 

 

Magic Wand in Prezent

Piata “aparatelor personale de masaj” a crescut exponential in ultimii ani, noile iteratii mulandu-se pe diferitele nevoi si preferinte ale clientilor, astfel, cu siguranta poti gasi Wand-ul ideal pentru tine, atata timp cat esti bine informat in ceea ce priveste specificatiile si design-ul produsului.

 

Le Wand – Versatil si Puternic

Le Wand este un Wand cu motor puternic, dotat cu acumulator pentru incarcare si operare wireless, capabil de 10 viteze si 20 de modele de vibratii diferite.

Este disponibil in mai multe culori

 

 

Bodywand Multi Function

Un Wand cu 8 moduri de masaj si mai multe viteze, accesibile printr-un simplu panou de comanda cu un singur buton. Se alimenteaza direct la priza, pentru ore intregi de stimulare neintrerupta.

 

 

 

 

 

Bodywand Original

Un Wand catifelat la atingere, silentios si surprinzator de puternic.

 

 

 

 

 

Bodywand Curve

Compact, ergonomic, dar cu motor puternic, echipat cu acumulator, usor de utilizat si dotat cu posibilitatea schimbarii capului de silicon (o varianta este inclusa).

Este ideal pentru calatorii.

 


Tiny Teasers Bunny

Un vibrator super compact si simpatic, reincarcabil, perfect pentru cei ce prefera design-urile dragute.

Capabil de 3 viteze de vibratie.

 

 

Desi multe persoane sunt sceptice in priviinta Wand-urilor, este de ajuns sa le incerci o singura data pentru a intelege avantajele pe care le ofera.  Puterea vibratiilor acestora este neegalata in lumea vibratoarelor. Acestea se afla printre cele mai bune produse de stimulare externa.