Nu ai incercat inca un vibrator pentru masaj? Erotic24 va prezinta 10 metode pentru a afla daca ti se potriveste acest tip de vibrator. Daca ai deja o astfel de bagheta, felicitari. Cu siguranta ati folosit toate setarile, dar ati reusit sa ii folositi tot potentialul?

" inertia="description">
logo_small
Cos0

10 Metode orgasmice pentru folosirea vibratoarelor de masaj

Daca nu ai incercat inca un vibrator de masaj, acum este momentul! Incearca cele 10 metode recomandate de noi pentru a afla care ti se potriveste.

Daca ai deja o astfel de bagheta, felicitari. Cu siguranta ati folosit toate setarile, dar ati reusit sa ii folositi tot potentialul?

Noi am pregatit un ghid pentru a va ajuta sa va avantati in lumea orgasmelor infinite alaturi de vibratorul de masaj preferat.

1. Intotdeauna folositi lubrifiant
Nu este nici un secret ca ne place ca experienta sa fie cat mai alunecoasa. Folositi o cantitate generoasa pe capatul baghetei pentru a spori senzatiile. Pregatiti niste Bioglide si lasati orgasmele sa curga.

2. Eliberati-va de stres
Folositi prima setare si plasati bagheta peste umeri, miscand-o incet, circular, pentru un masaj care va poate seduce si in alte directi. Si... relaxati-va!


3. Incepeti incet
Unele baghete pot fi extrem de nazdravane cand este vorba de vibratii. Daca nu ati mai folosit pana acum, va recomandam sa incepeti cu vitezele mai mici si cresteti nivelul doar atunci cand v-ati obisnuit cu acestea.

4. Dezvoltati jocurile cu bondage si sicanare
Folositi bagheta in preludiu, trasand peste punctele sensibile si pregatiti-va pentru alte nebunii. Adaugati la acest mix si o masca pentru ochi sau niste catuse, si oferiti placeri cu vibratii partenerului.

5. Experimentati cu diferite materiale
Pentru un bazait mai gentil reduceti intensitatea si folositi vibratorul de masaj peste lenjerie sau cearsaf. Pentru senzatii diferite experimentati cu matase, satin sau bumbac.

6. Incercati fara maini
Puneti vibratorul intre niste perne in unghiul dorit si bucurati-va de libertatea mainilor pentru a spori senzatiile.

7. Explorati alte zone
Folositi bagheta pe coapse, stomac sau alte zone adiacente celor intime. Vibratiile vor radia intreaga zona, aducand un orgasm lent si intens.

8. Folositi-l pentru el
Un vibrator de masaj se simte grozav peste trunchiul penisului. Lubrifiati suficient si miscati incet in jos si in sus.

9. Faceti actul sexual si mai placut
Fie ca sunteti in pozitia misionar sau va indoiti in diferite forme de covrig, forma ergonomica a baghetei o face foarte usor de adaugat in peisaj. Folositi-o ca sa stimulati clitorisul sau tineti-o intre voi pentru a imparti vibratiile.

10. Luati-l cu voi in vacanta
Mini-vibratoarele de masaj pe baza de baterii sau incarcare usb pot fi folosite oriunde in lume. Vibratoarele Tiny TeaserVibrawand Aria, sau Mini Bodywand sunt suficient de puternice si mici pentru a va aduce placeri in orice context.